Over ons

#samensuccesvol
We staan altijd voor elkaar klaar

Leer ons kennen

Wij zijn natuurlijk benieuwd naar wie jij bent, maar vertellen ook graag wie wij zijn en wat we doen. Stel je komt bij ons werken, waar kom je dan terecht?
Je collega's staan altijd voor je klaar
Verschillende mogelijkheden voor overleg in ons kantoor
Overleg met je collega's onder het genot van een goede kop koffie
Samen brainstormen om tot de beste ideeën te komen

Over e-Boekhouden.nl

Wij zijn e‑Boekhouden.nl, een Brabants en ambitieus software bedrijf. Met onze software maken wij het mogelijk om complexe materie zoals boekhouden en fiscale zaken, eenvoudig te maken voor heel veel gebruikers.

Wij ontwikkelen Software as a Service (SaaS) en bieden deze aan als online dienst. De gebruiker schaft de software dus niet aan, maar betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik hiervan.

Met onze labels e‑Boekhouden.nl, e‑Boekhouden.be en Fiscaal‑online.nl hebben wij een belangrijke positie verworven in de markt en daar zijn we trots op!

Logo e-Boekhouden.nl
Logo e-Boekhouden.be
Logo Fiscaal-online.nl

Sinds de oprichting van ons mooie bedrijf in 2000, is e-Boekhouden.nl uitgegroeid tot een succesvolle organisatie in een altijd dynamische branche. Op dit moment is e‑Boekhouden.nl de nummer 1 oplossing voor ondernemers. Gedreven door innovatie, blijven we continu in ontwikkeling. Wij blijven zoeken, uitdagen en vernieuwen. Stilstaan in deze altijd-veranderende-branche is geen optie.

Wij hebben als een van de eersten in Nederland een online boekhoudprogramma ontwikkeld: e‑Boekhouden.nl. Hiermee kan iedere ondernemer zelf online boekhouden. Wij maken het doen van de boekhouding makkelijk, zo houdt een ondernemer veel kostbare tijd over. Deze tijd kunnen ze weer investeren in de groei van het bedrijf. Ondertussen veroveren we sinds 2024 ook de Belgische markt met e‑Boekhouden.be.

Sinds 2005 zijn wij daarnaast dé specialist in fiscale software. Met Fiscaal‑online.nl ondersteunen wij belastingadviseurs en bedrijven om fiscale zaken snel en eenvoudig te regelen voor hun bedrijf of klanten.

Wij streven altijd naar software van hoge kwaliteit, waarbij gebruiksgemak voorop staat. Bij ons staat de klant altijd centraal. Nu en in de toekomst!

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder onze enthousiaste club marketeers, sales representatives, helpdeskmedewerkers, IT’ers, bewakers van klanttevredenheid, administrateurs en hr-adviseurs.

Wat betekent werken bij e‑Boekhouden.nl?

Professioneel

Iedere dag hebben we de drive om het beter te doen. We blijven ontwikkelen en verbeteren. Hierbij nemen we ons werk serieus, iedereen respecteert elkaars specialisme en we zijn trots op onze prestaties. We streven ernaar om professioneel te zijn in alles wat we doen. Dit betekent dat we:

 • Vakbekwaam zijn met oog voor kwaliteit en detail

 • Woorden omzetten in daden

 • Initiatief tonen

Samenwerken

Samenwerken is essentieel voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ons succes. We geloven dat we samen meer bereiken dan alleen. Vandaar dat ons motto ook is 'samen succesvol'. In onze teams streven we naar een effectieve samenwerking. Hierbij:

 • Luisteren we actief naar elkaar

 • Respecteren we elkaar

 • Leren we elkaar goed kennen

 • Tonen we waardering voor ieders bijdrage

 • Zijn we altijd bereid om elkaar te helpen

Plezier

We geloven dat plezier hebben in ons werk én met elkaar essentieel is voor ons welzijn en ons succes. Daarom wisselen we hard werken af met ontspanning en een lach. We streven naar een werkomgeving waarin we:

 • Altijd vriendelijk zijn en elkaar respecteren

 • Open en eerlijk met elkaar communiceren

 • Een positieve, gezellige en ook nuchtere werksfeer hebben

Daarnaast houden we van een goede werk en privé balans. Dit zie je terug in onze anti-overwerk cultuur en doorbetaalde lunchpauzes. Brabantse gezelligheid hoort bij ons. We vieren graag onze successen door regelmatig leuke uitjes met het hele bedrijf te plannen.

Dit bieden we jou

Kom je bij e‑Boekhouden.nl werken, dan ben je natuurlijk benieuwd wat wij jou kunnen bieden. Hieronder lees je de highlights van onze secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vers fruit en doorbetaalde goed verzorgde lunch
Opleiding
Onbeperkt opleidingsbudget
Flexibele werktijden
Flexibele werktijden tussen 07:30 en 18:30 uur
Veel leuke teamuitjes
Salaris
Collectieve eindejaarsuitkering
Reiskostenvergoeding
Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
Laptop
Een goed salaris
Pensioen
Goede pensioenregeling. Wij betalen de helft
Vakantiegeld
8,5% vakantiegeld

Versterk ons team

Kom ons groeiende team versterken en laat ons weten welke talenten jij met je meebrengt.

Laat ons weten welke talenten jij met je meebrengt